Augustus/September

 

Het is al weer enige tijd geleden dat we u op de hoogte hebben gesteld van de laatste stand van zaken.

Er viel echter niets te melden dat enige licht zou gaan werpen op de situatie van ons en de Prinsenstichting.

 

Bas is nu bijna 8 maanden thuis en hij gaat fantastisch!  

 

Hij is, omdat wij direct toen hij weer thuis kwam wonen met de medicijnen zijn gestopt, ondertussen al 12 kilo afgevallen en hij zit duidelijk veel beter in zijn vel.

Wij hebben hem in mei meegenomen voor een vakantie naar Griekenland. Hij vond het geweldig! Lekker eten en drinken natuurlijk maar ook op sandalen de berghellingen op omdat ma zonodig een kerkje onderweg moest bekijken, of een opgraving ergens in het hete binnenland. (een aanrader trouwens de Peleponesos).

 

Nadat wij thuisgekomen waren van vakantie, bleek dat de Prinsenstichting nog steeds niets heeft kunnen regelen voor de middagopvang. Wij hadden, omdat Bas noodgedwongen per 20 april de indicatie van cliŽnt met intramurale zorg omgezet zag worden in die van een externe cliŽnt met thuisbegeleiding, aangedrongen om naast de geboden opvang van drie keer anderhalf uur in de ochtend ook twee keer anderhalf uur opvang in de middag te krijgen.

Vanuit de Prinsenstichting kwam echter geen enkel initiatief. Wij moesten elke keer weer zelf bellen of mailen met de vraag hoever het stond met de toegezegde opvang. Men kwam nooit verder dan dat er aan gewerkt werd en dat wij toch vooral moesten begrijpen dat dit gezien moest worden als service van de stichting, waar wij best wel dankbaar voor moesten zijn.

Maar goed even terug naar de huidige situatie:

Bas is dus zoals gezegd 8 maanden thuis en inmiddels uitgeschreven als interne cliŽnt van de Prinsenstichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wel is er een gesprek geweest met het consulenten team, de Prinsenstichting en ons.

De uitkomst is dat we ergens in oktober weer bijeen komen en dat er dan ook een of meerdere woonvoorstellen komen van de kant van de Prinsenstichting.

Verder is het erg rustig aan het front (vakantietijd)

 

Complimenten wil ik geven aan de PB er van Bas want die houdt toch een lijntje! met Bas en met ons ondanks dat zij dat helemaal niet verplicht is en het volgens mij in haar eigen tijd doet.

De kanjers die ons nog steeds trouw helpen met opstarten als ik (moeder) werk, drie dagen in de week.

Jongens jullie zijn TOPPERS!!!!.

Zijn  tante vangt hem nog trouw elke woensdag middag op ,(gaat erg goed ook bij haar thuis) Hij heeft ook al een paar sociale contacten in de buurt bij haar opgedaan. Winkelen op het plein, boodschappen doen en beppen met de buurvrouw/man gaat hem goed af..

Zijn zus doet de opvang op dinsdag en donderdagmiddag zodat ik ook niet te veel uurtjes op moet nemen van mijn werk. Ook jij lieve zus, je bent een KANJER!!!

 

Nou hier laat ik het maar weer even bij voor even.

Wel lekker blijven plakken hoor!

 

 

.Terug