Hoi mensen,

 

Bas is nu 3 weken op Molenwerf en hij is doodongelukkig!!

Er is nul komma nul te doen voor hem en gaat met steeds frissere tegenzin de deur uit.

Eigenlijk is het precies wat ik voorspeld heb, met die kanttekening dat ik wel alle medewerkers van de blauwe gang mijn complimenten wil geven voor de inzet die zij hebben om het Bas toch maar enigszins naar zijn zin te maken.

Werken is er niet bij dus blijft er niet meer over dan TV kijken of computerspelletjes doen, af en toe naar het eetcafé en verder niets, niets , niets, de hele dag.

Volgens mij kun je zoiets ook nog aankaarten bij het Europese hof i.v.m .schending van de mensenrechten,  volgens mij maken we nog een goede kans om te winnen ook, iedereen heeft toch het recht op een zinvolle dagbesteding?

Maar ja, wat is zinvol in dit geval.

Als er nu eerder iets meer geld en energie ingestoken was waren we allemaal niet in deze situatie gekomen. Dit kost denk ik nog veel meer met alle (deskundige) die er nu mee bezig zijn.

Volgens mij zit er niet zo heel veel deskundigheid meer bij de tegenwoordige manager.

Als je maar kan zeggen “dit is wat we bieden hebben  u hoeft er geen gebruik van te maken”  dan maak je carrière.

Maar goed dit is gekkigheid natuurlijk maar het is wel in en in triest dat wij zo met de kwetsbare medemens omgaan en dat het allemaal gemeenschapsgeld is wat verspild wordt.

Dus als u sympathie heeft voor onze actie, laat het weten wij verzamelen alles,want wij vinden dat er niet alleen voor Bas maar ook voor andere kwetsbare mensen verandering moet komen in zoveel wanbeleid.

   

Wordt zeker vervolgd!!

 

 

.Terug